Inschrijven beeldhouwen in Maison L'Hirondelle

HELAAS IS ER DIT JAAR GEEN BEELDHOUWEN IN FRANKRIJK


Klik op verzenden nadat je alles hebt ingevuld.

Iedereen is welkom vanaf 15 jaar, bij uitzondering zijn ook jongere deelnemers welkom.                          
Beeldhouwen in Maison l'Hirondelle, Couloutre maximaal 8 deelnemers.

Reserveren en meer info

Je kunt, telefonisch of per e-mail reserveren. Deze reservering blijft 3 dagen staan, tenzij anders is afgesproken. Hierna  vul je het online inschrijfformulier in. Je ontvangt van ons een bevestiging (rekening) en verdere informatie.

Binnen een week na ontvangst van je bevestigingsbrief maak je tenminste 35% van het cursusbedrag over, de rest van het bedrag betaal je vóór aanvang van de cursus.


Contact

Mariëlle voor vragen over locatie en reis : 06-30981407  marielleron@gmail.com

Mirjam voor vragen over beeldhouwen : 06-55533837/ 0485-517446 mirjam@mirjamjansen.nl 


ALGEMENE VOORWAARDEN

RESTITUTIE In geval van ziekte of familie aangelegenheden is restitutie in overleg mogelijk, voor dit geval is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten.

ANNULEREN Als een overeenkomst wordt geannuleerd zijn annuleringskosten verschuldigd

Vanaf 3 maanden voor begin workshop bent u 25% van het bedrag verschuldigd Vanaf 2 maanden voor het begin van de workshop bent u 50% van het bedrag verschuldigd Vanaf 1 maand voor het begin van de workshop bent u 80% van het bedrag verschuldigd Vanaf 1 dag voor het begin van de workshop bent u 100 % van het bedrag verschuldigd! Je kunt hiervoor bij o.a. je bank een annuleringsverzekering (creatieve vakantie) afsluiten, dit kost je ong. 4,5 % van het cursusbedrag.

AANSPRAKELIJKHEID De Zomeracademie is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel gedurende de cursus.

N.B De Zomeracademie houdt te allen tijden het recht om bij onvoldoende aanmeldingen of bij overmacht de cursus te annuleren. Het betaalde cursusgeld wordt dan per onmiddellijk gerestitueerd.